nikolic promocija-partizanNikolić: Rad je ispred nas, treba da se spremimo

Novi trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegovu ekipu čeka „rat“ u nastavku prvenstva i da zato treba da se spremi i iz njega izađe kao pobednik.
-Pred nama je, nažalost, samo jedno takmičenje (Super liga). Nemam nikakvu dilemu da će ovu titulu biti teže osvojiti nego ijednu pre. Možda jeste pravi izraz da nas čeka pakao na proleće… Rat je ispred nas. Moramo da se spremimo i da izađemo kao pobednici – rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.
UO crno-belih smenio je danas Vuka Rašovića i na njegovo mesto postavio Nikolića, koji je u jesenjem delu sezone vodio Vojvodinu. Partizan je u evropskim takmičenjima ispao u kvalifikacijama, a kasnije je eliminisan i iz nacionalnog kupa.
-Potrebno je stvoriti zdrav takmičarski ambijent u svlačionici I dovesti potrebna pojačanja. Svi moramo živeti za tu titulu, za koju je neobično važno da se odbrani, kao nikada do sada – rekao je Nikolić.
Novi trener Partizana stekao je slavu u beogradskom Radu, a većim klubovima se preporučio ne samo dobrim rezultatima, već i time što forsira napadačku igru i ima pobednički mentalitet.
-Velika je čast i zadovoljstvo biti na ovoj poziciji. Možda nije najbolji trenutak za ovaj posao, ali je se nikad nisam bojao izazova I jedva čekam svoj prvi radni dan – rekao je Nikolić.
On je kazao da će u stručni štab dovesti nekoliko svojih saradnika sa kojima radi godinama, kao i da će zadržati deo iz Partizana.

Povezana vest:  Radnički posle preokreta pobedio Metalac