zoran stojadinovic aerodromCrvena zvezda smenila sportskog direktora Stojadinovića

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog kluba Crvena zvezda razrešio je danas dužnosti sportskog direktora Zorana Stojadinovića, nakon sve češćih nesuglasica sa pojedinim članovima rukovodstva kluba i igračima.
-Crvena zvezda zahvaljuje Stojadinoviću na saradnji i svemu što je učinio za klub i razrešava ga dalje dužnosti sportskog direktora – objavljeno je na sajtu crveno-belih.
Odbor za hitna pitanja Crvene zvezde upozorio je da će svaki dalji istup igrača i članova stručnog štaba u medijima, a koji se tiče kršenja klupske discipline, mešanja u rad kluba i kršenja klupskog pravilnika, biti tretiran kao najteži disciplinski prekršaj i u skladu sa tim sankcionisan.
Na današnjem sastanku razmatrane su sve ostale aktivnosti kluba i konstatovano je da se ciljevi neće menjati, kao i da osvajanje šampionske titule ostaje prioritet broj jedan.
Klub će, u tom smislu, preduzeti sve neophodne aktivnosti u prelaznom roku i pripremnom periodu ka ostvarivanju tog cilja, saopšteno je na klupskopm sajtu.
Crvena zvezda je jesenji deo sezone u Superligi Srbije završila na drugom meestu, sa bodom manje od vodećeg šampiona Partizana.

Povezana vest:  FSS spasao Slogu, novi dresovi i oprema stigli u Kraljevo