baloteli_interStanković: Baloteli se ponaša kao moja deca

 

Mario Baloteli 19 – godišnji Interov napadač, nastavlja sa ispadima u ovom italijanskom klubu, a novi je napravio na kraju prve polufinalne utakmice Lige šampiona. Domaći navijači su ga izviždali po završetku utakmice a problematični Baloteli skinuo je Interov dres i bacio ga sa sebe. Toje, ujedno i nastavak njegovih ekscesa, a njihov spisak je podugačak… imeđu ostalog što se javno slikao s obučenim Milanovim dresom, pa izjavama da navija za Milan a ne za Inter, kasnio na treninge…

Povezana vest:  PLEJ OF ZA LIGU EVROPE, UEFA: Zvezda domaćin, a Partizan gost u prvoj utakmici

Trener Žoze Murinjo je bio u stalnom „ratu“ sa njim ali dugo vremena su Baloteliju čuvali leđa vlasnik kluba Masimo Morati i njegovi saigrači. Izgleda da je svima sinoćni incident prelio čašu I došlo je do prekida filma.

-Ni ja nisam uvek bio miljenik navijača, ali to je normalno. Kući imam troje dece i kako se ponašaju oni tako se ponaša i Baloteli – rekao je Dejan Stanković.

Povezana vest:  Kardif vraća Grujića iz Liverpula na pozajmicu

Kapiten ekipe Argentinac Havier Zaneti bio je kratak:

-Uvek smo bili uz njega, pomagali mu, tešili ga i davali snage i poverenje da nastavi dalje. Ipak, ovo više nema smisla. U noći kada smo pobedili Barselonu on se poneo krajnje neprofesionalno. Baloteli definitivno nije deo ekipe. Dok su svi slavili on je od sebe odbacivao dres Intera.

Povezana vest:  FIFA kaznila Antića sa četiri meča suspenzije