njegus spartakNjeguš: Prvi radni dan počeću uz osmeh

Fudbalski trener Zoran Njeguš rekao je danas na zvaničnoj promociji u Novom Pazaru da su 24 osvojena boda tog superligaša u jesenjoj polusezoni dobra podloga, a da će prolećni deo možda biti i uspešniji.
-Takav učinak omogućava mi da uz osmeh započnem prvi radni dan. Nisu slučajna ta 24 boda, a moglo ih je biti i više. Bitno je da zadržimo ove igrače, na nekim pozicijama potrebna su i pojačanja, o čemu ćemo više razmišljati narednih dana. Jedva čekam pripreme I nastavak sezone – izjavio je Njeguš novinarima na Gradskom stadionu.
On je rekao da je Novi Pazar bio primamljiva sredina za njega, kao I za mnoge trenere.
-Čast je biti u ovakvoj fudbalskoj sredini, koju dobro poznajem i gde se lepo osećam. Igrao sam ovde baraž za ulazak u elitu još 1995. godine. Neke nove vibracije prisutne su u domaćem fudbalu, a Pazar izrasta u klub sa stabilnim ambicijmam – ocenio je Njeguš.
Novi trener Pazaraca je dodao da mu je prvi zadatak da dobro upozna ekipu.
-Raspitivao sam se o timu, a svaki trener donosi nešto svoje. Najpre moram da upoznam igrače kroz trening i zato sada ne mogu konkretno govoriti o nekim pojačanjima. Potrebni su nam igrači koji prave razliku, ali nisam za preterivanje u njihovom plaćanju. Treba pratiti trendove, a u Srbiji nisu baš srećna vremena – zaključio je Njeguš.
Zoran Njeguš je pre Novog Pazara trenirao užičku Slobodu, Javor, Spartak i Borac iz Čačka.

Povezana vest:  Zvezdi samo bod u Kruševcu, Laltović isključen