Paul PogbaSaki: Pogba, ostani u Juventusu

Legendarni italijanski fudbalski trener Arigo Saki savetovao je danas igrača Juventusa Pola Pogbu da ostane u torinskom klubu, jer je to pravo mesto za njega.
-Pol ima kvalitet, ali mora da zna da je srećan što je u pravom trenutku stigao u Juventus. Torinski klub je pravi primer kako dobra ekipa ujedno povećava i individualni kvalitet svakog igrača. Kada se osećate voljenim u nekom klubu, onda ne bi trebalo ga da napuštate. U takvoj situaciji vas milion evra manje ili više ne čine bogatijim ili siromašnijim – rekao je Saki za Tutosport.
Trofejni stručnjak podsetio je da se često dešava da igrači više razmišljaju o novcu nego o sopstvenim karijerama, što dovodi do njihovog „propadanja“.
U poslednja tri meseca interesovanje za Pogbu pokazalo je više evropskih klubova, među kojima je navodno i madridski Real.
Pogba je u dosadašnjem toku sezone za Juventus odigrao 24 utakmice i postigao šest golova. Juventus trenutno suvereno vodi na tabeli Serije A sa osam bodova više od drugoplasirane Rome.

Povezana vest:  Sivić: Kvalitetniji smo od Irske, cilj su tri boda