lazovic bolnica

Lazović: Sve je kako treba, za sada ne osećam posledice

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da ne oseća posledice povrede zbog koje je propustio celu jesenju polusezonu i da je spreman za pripreme za prolećni deo Super lige. 
-Napravio sam pauzu od pet dana nakon završetka jesenje polusezone, nakon koje sam počeo da treniram. Najvažnije mi je da sam zdrav i da za sada ne osećam nikakve posledice od povrede, odnosno operacije. Sve je kako treba – rekao je Lazović za klupski sajt. 
Lazović nije odigrao zvaničnu utakmicu od prolećnog „večitog“ derbija sa Partizanom, kada je pokidao ligamente kolena. Iako je bilo mogućnosti da Lazović igra i u nekoj zvaničnoj utakmici tokom jeseni, fudbaler je kazao da nije želeo da rizikuje zbog velike pauze koju je imao. 
-Mislim da smo jesen završili relativno uspešno. Relativno, jer smo ipak drugi na tabeli. Sa druge strane, kada se sve okolnosti uzmu u obzir, postigli smo dobar rezultat. Očekujem da na proleće budemo mnogo bolji – rekao je Lazović.
Finiš jesenjeg dela sezone propustio je i Aleksandar Kovačević, koji je rekao da nije pauzirao sa treninzima tokom zimske pauze. 
-Nisam pravio pauzu tokom praznika. Zajedno sa Vukanom Savićevićem, Đorđem Rakićem i Stefanom Mihajlovićem sam trenirao za vreme pauze i spreman dolazim na okupljanje. Nakon povrede mirovao sam dve-tri nedelje tokom kojih sam uglavnom odmarao. Zatim sam počeo terapiju i treninge, a sada je sve u najboljem redu – rekao je Kovačević.
On je naveo da će predstojeće pripreme mnogo značiti ekipi. 
-Očekujem da tokom priprema podignemo formu i spremni dočekamo ovogodišnju premijeru sa Javorom. Mnogima će pripreme dosta značiti, jer je nekolicina iz raznoraznih razloga preskočila prethodne. Sledi nam borba za mesto u timu, svi krećemo sa istih polaznih tačara – kazao je Kovačević. 
Po njegovim rečima, konkurencija u klubu je velika „što je najbolja osnova za dobar rad i treniranje“. Fudbaleri Zvezde će se okupiti u petak, 10. januara na početku priprema za prolećni deo sezone. 

Povezana vest:  Iz Mančestera demanovali Runijev odlazak