Massimiliano-Allegri

Milan danas odlučuje o statusu trenera Alegrija

Fudbalski klub Milan danas će obavestiti javnost o statusu trenera Masimilijana Alegrija, preneli su italijanski mediji. Skaj sport je javio da je nedeljna utakmica protiv Sasuola najverovatnije bila poslednja Alegrijeva na klupi višestrukog osvajača Lige šampiona. 
Milan je u nedelju uveče izgubio od Sasuola u gostima sa 4:3 i posle 19 utakmica zauzima 11. mesto na tabeli Serije A sa 22 boda. Alegri je odmah posle utakmice rekao da je „trenutno i dalje trener Milana“. 
Svlačionicu ekipe posle duela posetio je izvršni direktor kluba Adrijano Galijani, ali on nije želeo da razgovara s novinarima. Ćerka vlasnika kluba Silvija Berluskonija, Barbara kazala je da su neophodne hitne promene. 
-Ovo je bilo razočaravajuće i to nije bilo prvi put. Promene su neophodne, više nije podnošljivo za naše navijače da gledaju utakmice kao što je ova – kazala je Barbara Berluskoni agenciji Ansa.
Kao glavni kandidati da zamene Alegrija na klupi navode se nekadašnji fudbaleri tog kluba Filipo Inzagi i Klarens Sedorf. 

Povezana vest:  Premijer Francuske Vals: Imam puno poverenje u Platinija