nemanja matic 1

Matić potpisao za Čelsi

Fudbalski klub Čelsi saopštio je danas da je potpisao petipogodišnji ugovor sa sada već bivšim igračem Benfike Nemanjom Matićem. Srpski reprezentativac je rekao da je srećan što je dobio novu šansu u Čelsiju i da će dati sve od sebe da pomogne timu. 
-Veoma sam srećan što sam što sam dobio novu šansu u ovom klubu. Daću sve od sebe da pomognem Čelsiju i usrećim njegove navijače – rekao je Matić za zvanični sajt kluba.
Trener Čelzija Žoze Morinjo rekao je da je zadovoljan što se Matić vraća u Čelsi i da je siguran da će Srbin postati važan deo tima. 
-Veoma sam zadovoljan što se Matić vraća u Čelsi. On je rastao u Portugalu i postao fantastičan igrač, koji može da igra na svim pozicijama na sredini terena. Siguran sam da će on postati važan deo tima i da će nam pomoći da ostvarimo naše ciljeve – rekao je Morinjo. 
Matić će u Čelsiju nositi dres sa brojem 21, a finansijski detalji ugovora nisu saopšteni. Srpski reprezentativac je od 2009. do 2011. godine već nastupao za Čelsi, ali je u tom periodu odigrao samo dve utakmice za londonski klub. 

Povezana vest:  Viktori odbio ponudu Borusije iz Dortmunda za golmana