nikola peric golman

Golman Perić novo pojačanje Jagodine

Doskorašnji golman Voždovca i član mlade reprezentacije Srbije Nikola Perić novo je pojačanje Jagodine za prolećni deo sezone. Perić je rekao da mu je drago što je došao u klub, koji je prošle godine osvojio nacionalni kup.
-Nadam se da će Jagodina ponoviti uspeh i ove godine. Smatram da je ovo zaista dobra sredina za moju afirmaciju, ali i za ostale mlade igrače, jer se ovaj klub bori za plasman u Ligu Evrope – rekao je Perić na konferenciji za novinare u prostorijama kluba.
On je dodao da će pored kolege Anđelka Đuričića moći dosta toga da nauči.
Pre 22-godišnjeg Perića, Jagodina je angažovala Nikolu Mojsilovića i Dušana Martinovića. 
„Mislim da je Perić pojačanje i konkurencija na našem golu. U narednom periodu očekujemo da postignemo dogovor o nastavku saradnje sa naša dva bivša igrača Duškom Dukićem i Josipom Projićem, kojima je istekao ugovor, kao i sa Filipom Arsenijević“, rekao je sekretar kluba Slavko Gajin.
Gajin je istakao da će Jagodina prodati igrače ukoliko se pojavi ponuda inostranog kluba.
-Planiramo da dovedemo još dva pojačanja i napravimo kostur ekipe. Imaćem oko 25 fudbalera, 22 igrača i tri golamana. Obezbedili smo kavntitet i kvalitet za naredni period i smatram da smo dosta jači u odnosu na prvi deo sezone – zaključio je Gajin.
Fudbaleri Jagodine počeli su juče pripreme za prolećni deo sezone, do 25. januara treniraće na svom terenu, a onda odlaze u Antaliju gde će ostati 15 dana i odigrati osam kontrolnih utakmica.

Povezana vest:  Mančester Junajted srušio stogodišnji klupski rekord