vladimir stojkovic teren velikaStojković najavio odlazak iz Srbije

Doskorašnji golman Partizana Vladimir Stojković rekao je danas da očekuje da će naredne nedelje otići iz Srbije, ali nije precizirao u koji klub.
-Očekujem da ću početkom sledeće nedelje otići iz Srbije. Ima toliko kombinacija u opticaju, pa sada ništa konkretno ne mogu da vam kažem. Gledam gde će mi biti lepo i gde ću moći dugo da se bavim fudbalom – rekao je Stojković novinarima u Sportskom centru Teleoptik gde je danas trenirao s Partizanom.
Na pitanje novinara posle treninga da li ovog puta zaista odlazi – jer je u letnjem prelaznom roku propao njegov transfer u Tursku, Stojković je kazao da ovog puta „razgovara sa ozbiljnijim ljudima“.
-Neće biti kao letos. Sada pregovaram sa mnogo ozbiljnijim ljudima i više ne ulazim u kontakt sa svima – rekao je Stojković.
On je dodao da za Partizan „nema zime“ kada je reč o golmanima i da trener Marko Nikolić neće pogrešiti bilo koga da izabere.
-Imamo bod prednosti, doveli smo pojačanja koja su nam trebala, skockali smo ekipu i nadam se uspehu i tituli – rekao je Stojković.
Na opsku novinara da li tom formulacijom ipak ostavlja mogućnost ostanka u „crno-belom“ dresu, odgovorio je odrečno.
-Kad kažem: ‘doveli smo’ pričam o svom klubu, sigurno neću reći: ‘doveli ste’. A ja sigurno odlazim – potvrdio je Stojković.

Povezana vest:  Flečer zbog upale krajnika propušta meč sa Lihtenštajnom