nikolicpocpriprema 1Nikolić: Jedna od želja mi je Danko Lazović

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da mu je jedna od želja da Danko Lazović potpiše ugovor s „crno-belima“.
-Lazović je tu, trenira sa nama već nekoliko dana, vrhunski je napadač i ukoliko bude postojala mogućnost da ga angažujemo biće jako dobro za nas. On je jedna od mojih želja – rekao je Nikolić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.
Lazović je pre godinu dana iz Zenita otišao u Rostov na pozajmicu, a ove zime mu je istekao ugovor sa timom iz Sankt Petersburga.
-Obavili smo nekoliko razgovora sa njim, ima 30 godina, sazreo je i kao ličnost i kao igrač i mislim da bi mnogo značio ovom timu Partizna. Predstavljao bi veliku snagu za naš klub. Mislim da nesmemo da propustimo priliku da ga angažujemo i da ne iskoristimo njegovu želju koja postoji – rekao je Nikolić.
On je dodao da Lazović ima želju da se vrati u Partizan, ali da za sada samo trenira sa „crno-belima“.
-Ima i neke druge ponude koje je imao i pre no što smo mi počeli da treniramo. Uvažićemo njegovu želju da pronađe neki drugi angažman i zaradi još novca – kazao je trener „crno-belih“.
Na novinarsko pitanje da li je dovođenje defanzivca Brage Nunja Koelja propalo on je rekao da nije još definitivno proplao, ali da postoji problem u visini njegovog ugovora.
-Postoje prepreke oko visine njegovog ugovora. Nije lako reći vrhunskom igraču, ali mi nemožemo da iskačemo iz finansijskih normi i da neko dobije tri puta više od ostalih. Uz svu dobru volju, nisam siguran da smo na dobrom, ukoliko on ne koriguje svoje zahteve – rekao je Nikolić.
Pojedini mediji danas su objavili informaciju da će se fudbaler Voždovca Stefan Babović vratiti u Partizan, a Nikolić je kazao da se on uvek pominje kada su „crno-beli“ u pitanju, ali da nikakvi razgovori nisu obavljeni.
Nikolić je dodao da je zadovoljan što je Darko Brašanac produžio ugovor sa klubom i da se nada da će isto uraditi i Vladimir Volkov.
On je dodao da je zadovoljan energijom koju igrači donose na svaki trening.
-Ne bi da hvalim previše, ali ono što do sada radimo izgleda dosta dobro. Nisam očekivao ništa drugo, bilo bi čudno da je drugačije. Imamo jasan zadatak ispred sebe, odbranu titule i to nije posao koji može da se uradi sa pola snage – zaključio je Nikolić

Povezana vest:  Čelsi brojao do pet u Boltonu