TRAČ ILI ISTINA

Ljaić daleko od Mančester Junajteda!?

 

adem_ljajic_fud_partizanPonovo je počela da radini domaća nacionalna fudbalska kuhinja. Brzinom munje beogradskom čaršijom prošla je vest da od prelaska Adema Ljaića u Mančester Junajteda nema ništa. Da se radi o nekom drugom klubu koji nije u rangu slavnog Mančestera u ovu tvrdnju možda bi i moglo da se poveruje, međutim ovako nešto zaista deluje kao trač.

Povezana vest:  Mesut Ozil: Ronaldo je savršen igrač

Da stvar bude još neproverenija iz Engleskog kluba nema zvanične informacije pa čak ni kako se novinarskim žargonom kaže “polu-informacije“. Kao nagoveštaj da postoji mogućnost da se ovaj transfer neralizuje, možda je prisustvo mnogih menadžera na 137.večitom derbiju, na kojem je Adem Ljaić po mnogima bio igrač utakmice. U svakom slučaju ovo je za sada oproštajni derbi mladog veziste,ali kako se sudbina ne može predvideti ko zna možda se na zalasku karijere vrati u svoj Partizan i bude akter još koje večite priče.

Povezana vest:  Kapelo: Real je spektakularan, može da odbrani trofej u LŠ

U slučaju da se desi istinsko čudo u koje je u ovom trenutku više nego teško poverovati Adem Ljaić bi mesto Mančestera trebao da se preseli u Francusku odnosno Nicu. Čuda se ipak događaju, i na njih treba obratiti pažnju. Da li je Ljaić blizu ili daleko od Old traforada pokazaće dani koji su ispred nas. Ono što ovom prilikom treba istaći je i to da su Mančester i Partizan već potpisali predugovor, i da je mladi fudbaler praktično ovu polu sezonu u crno – belom dresu odigrao kao pozamljeni fudbaler slavnog kluba.