Samuel-Eto

Eto: Voleo bih da završim karijeru u dresu Majorke

Kamerunski fudbaler Samjuel Eto, trenutno član Čelsija, rekao je danas da bi karijeru voleo da završi u dresu Majorke, za koju je igrao od 2000. do 2004. godine. On je u Majorku došao iz madridskog Reala, gde nije dobio pravu šansu, odigrao je 165 utakmica, postigao 69 golova i osvojio Kup kralja.
Potom se preselio u Barselonu, sa kojom je dominirao u Primeri i osvojio dve Lige šampiona (2006, 2009), zatim je igrao za Inter i osvojio istorijsku „tripletu“ 2010. godine, a u Čelsi je stigao posle finansijski unosne epizode u ruskom Anžiju. 
-Moj sin vrši pritisak da se vratim u Majorku. Volim Barselonu, ali mi je Majorka na prvom mestu. Nedostaje mi Španija, pogotovo prijatelji, hrana, klima…Ne znam šta će se desiti na kraju sezone kada mi istekne jednogodišnji ugovor sa Čelsijem – rekao je Eto, sgtrelac het-trika minulog vikenda protiv Mančester Junajteda za španski radio „Kadena Kop“.
Majorka se trenutno takmiči u drugoj ligi Španije i nalazi se na osmom mestu na tabeli, sa tri boda manje od prvoplasiranog Deportiva La Korunje.

Povezana vest:  Arnautović na specijalističkom pregledu u Beogradu, neizvestan nastup