mali fudbal 0522. Zimski fudbalski turnir „Čukarica 2014″

Zimski fudbalski turnir na opštini Čukarica održava se 22 godine za redom, a ove godine biće održan u periodu od 8. do 9. marta 2014. godine na terenu Fudbalskog kluba „Lokomotiva“. Veliko interesovanje klubova za ovaj Turnir navelo je organizatore da on dobije regionalni karakter. Na Turniru učestvuju ne samo ekipe sa teritorije Čukarice, već i ekipe iz Kostolca, Sremske Mitrovice, Nove Pazove, Šapca, Užica i drugih.

Povezana vest:  Partizan danas protiv Škendije

Organizator Zimskog fudbalskog turnira, Gradska opština Čukarica, uz pomoć FK „Čukarički“ i Fudbalskog saveza Beograda 8. februara ugostiće sledeće ekipe:

1. FK „Čukarički“
2. FK „Lokomotiva“
3. FK „Železnik“
4. FK „Sremčica“
5. FK „Žarkovo“
6. FK „Komgrap“
7. FK „Policajac“
8. FK „Rušanj“
9. FK „Šećeranac Ada“
10. FK „Pobednik“
11. FK „Sparta“
12. FK „Borac Ostružnica“
13. FK „Baćevac“
14. FK „GSP Polet“
15. FK „Crevena zvezda MML“
16. FK „Slavija“

Povezana vest:  Petrović: Zadovoljan sam igrom u većem delu utakmice

Prošlogodišnji pobednik, ekipa FK „Rudar“ iz Kostolca, priključuje se Turniru od četvrtfinala zajedno sa još 3 ekipe Srpske lige iz preostala tri regiona: Vojvodina, Istok i Beograd.

Sve utakmice do polufinala igraju se na terenu sa veštačkom travom FK „Lokomotiva“, dok se polufinale i finale igraju na stadionu FK „Čukarički“. Ove godine promoter turnira biće Čukaričanin Stanislav Karasi, legendarni fudbaler i reprezentativac Jugolavije, koji je igrao za „Crvenu zvezdu“ od 1969-1974. godine, za koju je nastupao u istorijskom meču kada je „Crvena zvezda“ savladala „Real“ iz Madrida.

Povezana vest:  Hidink: Postoji mogućnost da Čelsi ispadne iz Premijer lige

Konferencija za štampu i izvlačenje parova biće održani 29. januara, u svečanoj sali GO Čukarica, sa početkom u 12 časova.