pecnik

Pečnik: Problemi u klubu nas ne dotiču na pripremama

Fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik rekao je danas da veliki broj problema u beogradskom klubu ne utiče na igrače i da odlično rade na pripremama u Sloveniji. 
-Odlično radimo i odlično se smejemo. Mislim da nam je atmosfera zaista sjajna, iako svi znaju da u klubu nije sve kako treba i da ima mnogo problema. Na nas to ne utiče ovde na pripremama u Sloveniji, jer radimo odlično i razmišljamo samo o nastavku prvenstva – rekao je Pečnik za klupski sajt. 
Reprezentativac Slovnije je istakao da on i njegovi saigrači imaju odlične uslove u Portorožu. 
-Moje mesto rođenja je daleko odavde pa nisam baš kao kod kuće, a I Milijaš i ostali se brzo aklimatizuju, gde god da su. Zaista imamo sjajne uslove. Od hotela, preko smeštaja u sobama do terena na kojima radimo, sve je besprekorno – kazao je Pečnik. 
Zvezda je u prvom pripremnom susretu pobedila Ankaran sa 7:0, a pet od sedam golova postignuto je sa igračem manje posle isključenja Filipa Kasalice. 
-U današnjem fudbalu nikome nije lako dati pet ili sedam golova, posebno sa igračem manje. Dobro je to, jer smo pokazali da imamo pristup kakav je potreban. Mogli smo i da ih potcenimo. Malo nas je ‘zagrejalo’ i isključenje Kasalice pa smo zaista dodali gas. Ipak, sve je to nevažno kad počne šampionat. Važno je tada pobeđivati i imati uspehe – rekao je Pečnik. 

Povezana vest:  Ugledni članovi FIFA-e primali mito od marketinške agencije?