jagodina-priremeJagodinci otišli na dvonedeljne pripreme u Antaliju

Fudbaleri Jagodine danas su otišli na dvonedeljne pripreme u tursku Antaliju, a ekspediciju predvodi trener Mladen Dodić i sekretar Slavko Gajin.
Otputovala su 24 fudbalera: Filip Arsenijević, Slađan Mijatović, Danijel Mihajlović, Dario Damjanović, Vladimir Ilić, Petar Jokić, Milutin Ivanović, Vuk Mitošević, Jovan Cvetković, Miloš Lepović, Nikola Perić, Aleksandar Živanović, Vukašin Tomić, Milan Milinković, Đorđe Šušnjar, Luka Petričević, Milan Đurić, Anđelko Đuričić, Nikola Mojsilović, Jovan Vučinić, Dušan Martinović, Aleksandar Pešić, Ivan Miladinović i Aleksandar Filipović“, rekao je Tanjugu Gajin.
Jagodinci su u Antaliji ugovorili kontrolne utakmice sa ukrajinskim Metalurgom, Petrolulom, Šturmom, Pogonom, Bate Borisovim, Pohang Stilersima, Liteksom i danskim Sonderjiskom.
„Cilj nama je da odradimo sve što smo planirali i da nove igrače uklopimo u tim. Imamo izuzetno kvalitetne protivnike iz Evrope i Azije“, rekao je Dodić i potsetio da je cilj ponovno osvajanje kupa Srbije i treće mesto u prvenstvu Srbije.
Jagodina je jesenji deo prvenstva završila na trećem mestu, sa 27 bodova, iza Partizana i Crvene zvezde.

Povezana vest:  Arsenal doveo Aleksa Čemberlena iz Sautemptona