kasalica pripreme 2014Kasalica: Pavićević bi bio pojačanje za Zvezdu

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica izjavio je danas da bi njegov kolega iz reprezentacije Crne Gore Savo Pavićević bio dobro pojačanje za beogradski klub.
-Znam ga odlično, saigrači smo u reprezentaciji. O njemu imam samo reči hvale. Jednostavno, ne znam da li je bolji čovek ili fudbaler. Ima veliko iskustvo i siguran sam da bi bio pojačanje za naš tim – rekao je Kasalica na pripremama u Sloveniji.
Kasalica je skoro bio nadomak prelaska u Mordoviju, ali su propali pregovori s ruskim klubom.
-Jedne uslove su ponudili faksom i preko telefona, sasvim druge kada sam stigao u Antaliju, gde su bili na pripremama. Kad smo to videli, menadžer i ja smo se odmah vratili za Beograd. Šta je, tu je. Sada su moji planovi opet vezani za Zvezdu i potpuno sam posvećen pripremama – kazao je Kasalica.
Prema njegovim rečima, na pripremama u Sloveniji je „sve kako treba“.
-Zaista imamo odlične uslove ovde u Marini Portorož, počev od smeštaja u hotelu, preko terena, do teretane i mirnog ambijenta. Još kad se jutros pojavilo sunce… – naveo je Kasalica.
Fudbaleri Zvezde ostaće u Portorožu do 28. januara, kada će se vratiti u Beograd na tri dana, a potom će ponovo otići u Sloveniju.

Povezana vest:  Barselona rutinski do bodova protiv Valjadolida