milunovic pripreme 2014Milunović: Zimske pripreme kao novi početak u Zvezdi

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović izjavio je danas da veruje da može da se dokaže na zimskim pripremama kako bi pomogao saigračima tokom prolećnog dela sezone.
-Izvukao sam samo pouke iz jesenjeg dela šampionata i ne obazirem se preterano na ono što je iza mene i Crvene zvezde. Verujem da su mi ove zimske pripreme novi početak i da mogu da se dokažem kako bih već na proleće pomogao svojoj Zvezdi na terenu – rekao je Milunović na pripremama u Sloveniji.
Zvezda posle jesenjeg dela sezone zaostaje bod za vodećim Partizanom na tabeli Super lige Srbije.
-Sada je u prvom planu samo i jedino titula, do koje se stiže pre svega pobedama na malim utakmicama. Nadam se da ćemo na proleće da pokažemo da smo tu lekciju naučili i da neće biti kikseva kao što su Donji Srem, Čukarički ili Javor – kazao je Milunović.
On je naveo da je Zvezdi nedostajalo da kompletna prođe celu fazu priprema.
-Napokon ćemo proći pripreme svi zajedno, sa istim trenerom. To nam je često nedostajalo u prošlosti. Verujem da će se taj kvalitet videti i na proleće, odnosno da će dati rezultate u maju – rekao je mladi repreentativac Srbije.
Fudbaleri Zvezde ostaće u Portorožu do 28. januara, kada će se vratiti u Beograd na tri dana, a potom će ponovo otići u Sloveniju.

Povezana vest:  Gece: Lekari su heroji, a ne ja