milos jojic

Jojić: Odbranićemo titulu

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je danas da će ostati u tom klubu i da očekuje da će crno-beli odbraniti titulu šampiona Srbije. Mediji su prethodnih dana spekulisali da bi Jojić mogao da ode iz Partizana, pošto su za njega zainteresovani Bajer iz Levrkuzena I pojedini italijanski klubovi, ali je on rekao da ostaje u Humskoj. 
-Ne znam ništa o tome, imam ugovor sa Partizanom i pokušavam da se nametnem treneru za mesto u prvoj postavi. Dobro smo se pojačali, doveli smo nekoliko dobrih igrača, koji će nam doneti dosta dobrog u nastavku prvenstva. Drago mi je što sam dobio konkurente na mojoj poziciji, imaću veću želju da se nametnem – rekao je Jojić za klupski sajt. 
Jojić je tokom jesenjeg dela sezone često menjao pozicije u timu. On je rekao da bi najviše voleo da igra na poziciji centralnog veznog, ali da će igrati gde god zatraži trener Marko Nikolić. Nikolić je po završetku jesenjeg dela prvenstva u Super ligi Srbije zamenio Vuka Rašovića na klupi Partizana, a Jojić je istakao da novi šef stručnog štaba dobro radi. 
Jojić je rekao da nikada neće bežati od odgovornosti, kao i da očekuje da će crno-beli i sedmi put uzastopno osvojiti šampionsku titulu, a kao najvećeg konkurenta označio je Crvenu zvezdu. 
-Još je rano da se priča da li imamo bolji tim nego u jesenjem delu. Naravno da očekujem da odbranimo titulu, prvi smo na tabeli, imamo bod prednosti. Predstoje nam pripreme koje smo dobro počeli, pa ćemo u predstojećim utakmicama da se uigravamo. Odbranićemo titulu, ali nema ništa od priče, sve to moramo da pokažemo na terenu. Nadam se da ćemo biti ispred Zvezde – rekao je Jojić.

Povezana vest:  EP DO 17 REZULTATI, Rezultati i tabele posle drugog dana takmičenja