slavisa stojanovic 11

Stojanović: Urađeno je sve kako smo planirali

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da je zadovoljan radom tokom prvog dela priprema u Sloveniji, a nakon pobede u kontrolnom meču protiv domaćeg prvoligaša Triglava istakao je dobro izdanje njegovih izabranika u prvom poluvremenu.
Crveno-beli su danas savladali Triglav rezultatom 3:1 golovima Mrđe, Daude i Pečnika, dok je poraz slovenačkog tima ublažio Konjui.
-U ovih osam dana urađeno je sve kako smo i planirali. Nemamo povređenih igrača, a to je najvažnije. Plan i program se za sada ispunjava, predstoji nam nekoliko dana u Beogradu, a onda i povratak u Sloveniju, gde ćemo raditi više na taktici i konačnom uigravanju tima – izjavio je Stojanović, a prenosi klupski sajt.
On je ocenio da je protiv Triglava odigrana dobra utakmica, posebno u ovoj fazi priprema.
-Najviše sam zadovoljan izdanjem u prvom poluvremenu, jer smo imali dosta kombinatorike, želje i trčanja. U drugom poluvremenu je ta komaktnost ekipe malo poremećena brojnim izmenama, pa smo i više grešili. Naša greška, slična onima koje smo imali u prvenstvu, dovela je do gola Triglava. To ne sme da se ponavlja – ukazao je Stojanović.
Trener Beograđana zadržavanje okosnice tima vidi kao veliki plus.
-Izuzetno je dobro što smo svi tu i što prolazimo zajedno ove zimske pripreme. To će nam na proleće doneti kvalitet više – zaključio je Stojanović.
Ekspedicija crveno-belih vraća se sutra u Beograd, a 1. februara ponovo dolazi u Sloveniju na završni deo priprema za prolećni deo šampionata Srbije.

Povezana vest:  Bajern ubedljiv, novi poraz Dortmunda