predrag luka

Luka: Prava pojačanja za novu titulu

Fudbaler Partizana Predrag Luka rekao je danas da očekuje da januarska pojačanja pomognu njegovom klubu da odbrani titulu šampiona Srbije. 
-Nadam se da će u prvenstvu sve biti mnogo bolje, gde se borimo za jedan jedini cilj – titulu. Nadam se da ćemo u maju slaviti i da će Partizan ostati šampion – preneo je klupski sajt Lukine reči. 
Luka je poručio da će „pehar ostati tamo gde jeste, u Humskoj“. On je istakao da mu je drago što je novi trener Partizana pobedom debitovao na pripremama u Turskoj. 
-Sarađivali smo u Radu, dosta se dobro poznajemo, neće tu biti nikakvih problema. Daću svoj maksimum, s obzirom da ima dosta igrača na mojoj poziciji. To je još veći motiv da dobro radim i dobro se pripremim – naveo je Luka. 
On je u jesenjem delu sezone postigao dva gola za Partizan, a rekao je da je očekivao mnogo više od toga. 
-Ovo je novi početak, želim da se nametnem – dodao je Luka.
Prema njegovim rečima, Partizan je u zimskom prelaznom roku doveo prava pojačanja. 
-Pred nama je 15 utakmica i sve moramo da dobijemo, to nam je jedini cilj, jedino takmičenje koje nam je preostalo. Naša realnost je da uz ova pojačanja koja su došla to i ostvarimo – rekao je Luka.
On je kazao da mu je želja da jednog dana debituje u reprezentaciji Srbije. 
-Želja za svakog igrača je da zaigra u reprezentaciji. Najbitnije je da se pokažeš u klubu kao igrač, da napredujes, a nešto veće će doći, kao i svakom igraču – kazao je krilni fudbaler Partizana. 
Crno-beli posle jesenjeg dela sezone imaju bod više od drugoplasirane Crvene zvezde. 

Povezana vest:  Nikolić: Nećemo odustati od borbe