milos jojic

Jojić prelazi u Borusiju Dortmund

Dosadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Miloš Jojić u nastavku sezone braniće boje nemačkog i evropskog vicešampiona Borusije Dortmund.
Partizan je potvrdio da je zvanično najbolji igrač jesenjeg dela Superlige Srbije danas napustio pripreme crno-belih u Beleku, u Turskoj, i otputovao u Nemačku, a Večernje novosti prenose da će Jojić u četvrtak posle lekarskih pregleda potpisati sa Borusijom ugovor na četiri godine.
Izvori Večernjih novosti tvrde da je talentovani igrač sredine terena već duže vreme bio na oku trenera Borusije Jirgena Klopa, a da je posle povrede poljskog internacionalca Jakuba Blaščikovskog u subotnjem prvenstvenom meču protiv Augsburga Klop zatražio hitnu reakciju rukovodstva kluba.
Jojić (22) će se u Dortmundu pridružiti zemljaku i saigraču iz reprezentacije Srbije Nevenu Subotiću, koji se trenutno oporavlja od operacije kolena.
Jojić je do sada odigrao jednu utaimicu za nacionalni tim Srbije, a debitovao je u oktobru prošle godine na prijateljskoj utakmici protiv Japana u Novom Sadu.

Povezana vest:  PSŽ pušta Nejmara?