darko lazovic 11

Lazović: Posle povrede svaki meč mi mnogo znači

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je danas da će mu svaka utakmica u pripremnom periodu mnogo značiti kako bi se vratio u takmičarski ritam posle povrede kolena.
-Poznato je da nisam igrao prethodnu polusezonu, tačnije osam meseci i svaki meč mi znači. Pre zvanične utakmice sa Javorom odigraćemo četiri prijateljska meča i bitno je da u svakom ostavimo dobar rezultat. Ipak, najvažnije je da se uigramo i budemo spremni za nastavak sezone – rekao je Lazović za klupski sajt.
On je istakao da je imao malih problema sa kolenom, zbog kojih je propustio utakmicu sa Triglavom (3:1), ali da je to normalno jer je imao tešku povredu.
-Drago mi je da smo se vratili sa priprema na nekoliko dana jer sam se uželeo porodice. Već za dva dana odlazimo ponovo u Sloveniju, gde imamo dobre uslove za rad i toplije je nego kod nas. Zadovoljan sam dosadašnjim svojim učinkom, ali i ekipe. Pred kraj boravka u Portorožu osetio sam mali bol u kolenu i prednjoj loži, međutim sve je to normalno s obzirom da sam izašao iz teške povrede. Verujem da neće biti problema do starta prolećnog dela sezone i utakmice sa Javorom – dodao je Lazović.
Crvena zvezda će 1. februara otići na drugi deo priprema u Kopar, gde će provesti dve nedelje.

Povezana vest:  Kaka se oporavlja od povrede