Milan-ViloticVilotić naredne četiri i po godine u ekipi Jang Bojs
 
Srpski fudbaler Milan Vilotić od danas je novi igrač švajcarske ekipe Jang Bojs.
Vilotić je u trećeplasiranu ekipu švajcarskog prvenstva prešao iz Grashopera za dva i po miliona evra, što je jedan od najvećih transfera u istoriji švajcarske prve lige, a drugi najveći ove sezone.
-Potpisao sam za Jang Bojs, ugovor je na četiri i po godine. Jang Bojs je dugo bez titule, imaju velike ambicije za naredni period I spremni su da ulože bukvalno sve. Vrlo sam zadovoljan – rekao jeVilotić, koji je nedavno izabran u idealni tim švajcarskog prvenstva u 2013. godini.
Srpski štoper je došao je u Grashoper u julu 2012. godine sa kojim je osvojio kup Švajcarske, kada su u finalu savladali Bazel na penale. Vilotić je tada izveo jedanaesterac koji je njegovom klubu doneo trofej.
-Imao sam sjajnih godinu i po dana u Grashoperu i svima u klubu sam zahvalan na izvanrednoj saradnji – dodao je Vilotić.
Jang Bojs trenutno zauzima treće mesto u prvenstvu Švajcarske i ima samo dva boda manje od vodećeg Bazela. Naredni meč ta ekipa igra sutra protiv Tuna i Vilotić će se tada predstaviti navijačima.
-U nedelju ću na utakmici biti predstavljen na stadionu i od ponedeljka počinjem da treniram sa novom ekipom – rekao je Vilotić.
Priliku da debituje za novi klub, nekadašnji fudbaler Čukaričkog I Crvene zvezde, imaće naredne nedelje, kada Jang Bojse očekuje gostovanje šampionu Bazelu.
Povezana vest:  Fifa će ukinuti starosne granice za međunarodne sudije