nenad milijas trening

Milijaš: Svaki meč će nam biti „finale“

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da će svaki meč u pohodu na dugo čekanu titulu prvaka Srbije biti odlučujući i da svi u klubu moraju biti ujedinjeni kako bi se ostavio taj uspeh.
-Jači smo u odnosu na jesenji deo sezone. Da li smo dovoljno jaki za titulu, to ćemo videti. Nećemo se za šampionat boriti samo na terenu i u nogama, već i u glavama. Potreban nam je mir i šampionska atmosfera. Nadam se da ćemo to imati jer je to najvažnije. Za nas će svaki meč na proleće biti „finale“. Svi, a kad to kažem ne mislim samo na fudbalere nego na kompletan klub, moramo da dišemo kao jedan da bismo napravili uspeh – rekao je Milijaš za zvanični sajt crveno-belih.
On je istakao da je imao ponude timova iz Kine, Kipra i Grčke, ali da mu je prioritet osvajanje titule sa Crvenom zvezdom.
-Bilo je ponuda, ali neću da pričam mnogo o tome. Mislim da nije toliko važno. Važno je samo da nigde nisam otišao, niti ću otići. Kod svoje sam kuće i želim uspeh sa Zvezdom, odnosno titulu. Meni je to prioritet i zato nisam mnogo razmišljao kad sam dobijao pozive- dodao je Milijaš.
Zbog natopljenih terena u Kopru domaćini su opdlučili da fudbaleri Crvene zvezde treniraju samo u teretani i fitnes centru.
-Čudna situacija. Nismo mogli da izađemo na travu. Domaćin je jednostavno tako odlučio i morali smo da menjamo program rada. Navodno je tako samo danas jer je velika količina kiše pala na teren, pa postoji mogućnost da ga uništimo samo jednim treningom. Mislim da to neće uticati na intenzitet rada. Tek smo počeli ovu drugu fazu rada i nema sumnje da ćemo se odlično uigrati i spremiti za nastavak sezone – zaključio je kapiten Crvene zvezde.
Crvena zvezda će sutra odigrati prijateljski meč sa slovenačkom ekipom Domžale, a na drugom delu priprema u Portorožu odigraće utakmice i sa tuzlanskom Slobodom, Koprom i Goricom.

Povezana vest:  Božović kritikovao zbog nonšalancije i pohvalio Grujića