mladen dodic trener jagodina

Dodić: Cilj su treće mesto i osvajanje Kupa

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da će njegov tim pokušati da u nastavku sezone sačuva treće mesto na tabeli, a u nacionalnom Kupu uđe u finale i osvoji trofej.
On je izrazio očekivanje da se Jagodini neće ponoviti slab start, poput onog u prolećnom delu takmičenja, kada su „ćurani“ poraženi od Napretka i Crvene zvezde.
-Želimo da u pravom ritmu nastavimo nadmetanje i u drugom delu prvenstva, tako da sam gotovo siguran da neće izostati ni rezultati – rekao je Dodić.
On je dodao da u Antaliji, gde se ekipa trenutno nalazi na pripremama, sve teče po planu, ako se izuzmu lakše povrede igrača.
-Ovde smo u prilici da odigramo mečeve sa najjačim timovima iz osam zemalja, međutim, rezultat je u drugom planu. Dižemo formu iz dana u dan, tako da će ekipa spremno dočekati prolećni deo prvenstva – rekao je Dodić.
Fudbaleri Jagodine po povratku iz Antalije, 17. februara, odmeriće snage sa niškim Radničkim.
-Novajlija je malo i polako se adaptiraju, a naša najveća snaga su igrači koji su izneli teret jesenje polusezone. Do kraja prelaznog roka moguće je još neko novo ime koje će pojačati naše redove –  najavio je Dodić.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Vojvodina sa golom prednosti na revanš u Beč