dejan kelhar trening zvezda

Kelhar: Imamo kvalitet za titulu

Najnovije pojačanje Crvene zvezde Dejan Kelhar rekao je danas da želi da se što pre uklopi u klub kako bi pomogao timu u borbi za titulu prvaka Srbije i istakao da crveno-beli imaju kvalitetnu ekipu.
-Po prirodi sam uvek optimista i znam šta se očekuje od nas. Želim što pre da se uklopim u sistem igre i da pomognem timu. Nema sumnje da imamo kvalitet, da smo odlična ekipa, kako na terenu, tako i van njega i da uzimajući sve to u obzir s pravom imamo velika očekivanja – rekao je Kelhar za zvanični sajt crveno-belih.
Povremeni reprezentativac Slovenije naglasio je da se najbolje snalazi u centralnom delu odbrane, ali da može da igra i desnog beka.
-Stigao sam u Sloveniju, upoznao saigrače i što je najvažnije, počeo sa treninzima. Iskreno, nikada nisam imao problem sa privikavanjem i uklapanjem u ekipu. Očekujem da sada to ide još brže jer svi govorimo isti jezik. Stigao sam iz Azerbejdžana, odnosno Turske, gde sam od petog januara bio sa svojim bivšim klubom na pripremama. Nemam problem sa fizičkom spremom i sigurno je da ću za početak sezone biti maksimalno spreman – rekao je Kelhar.
On je dodao da je gledao neke od utakmica crveno-belih u jesenjem delu sezone i da jedva čeka da zaigra na Marakani.
-Nejca poznajem dugo, više od 10 godina. Radi se o odličnom momku i veoma mi je drago što se odlično snašao u Beogradu. Gledao sam nekoliko utakmica Crvene zvezde u jesenjoj polusezoni, ali svakako da ću pravu atmosferu Marakane osetiti tek kada budem zaigrao. Prednost je i to što poznajem trenera Slavišu Stojanovića. Trudiću se da maksimalno profesionalno izvršavam njegove zamisli jer kada igrač ispouni sve zadatke koje mu postavi ‘šef’, onda su svi zadovoljni – reči su slovenačkog fudbalera.
Crvena zvezda će na pripremama u Portorožu odigrati još dve utakmice sa Koprom i Goricom.

Povezana vest:  Drulović: Nismo ovo zaslužili