milos ostojic trening

Ostojić: Imamo sve što je potrebno za titulu

Fudbaler Partizana Miloš Ostojić sanirao je povredu i danas je počeo da trenira i ocenio je da crno-beli imaju sve što je potrebno da osvoje titulu. 
-Sanirao sam povredu zadnje lože i krećem u normalan trenažni proces. Malo sam zaostao, jer sam propustio prvi deo priprema u Beleku, ali se nadam da ću uskoro stići ostatak tima. Najvažnije mi je da sada ne osećam nikakve posledice povrede, pa se uključujem u konkurenciju za mesto u štoperskoj liniji – rekao je Ostojić, objavljeno je na sajtu crno-belih. 
Ostojić je ocenio da je Partizan dobro pojačao u zimskom prelaznom roku. 
-Branisalv Trajković je odličan igrač, pojačana je konkurencija, to može da bude samo dobro, ne loše, to je i podsticaj da još bolje radimo. Stigli su kvalitetni i iskusni igrači. Iskustvo nam je možda i falilo… Sada imamo sve što je potrebno da ostvarimo cilj – rekao je štoper Partizana. 
Partizan je jesenji deo šampionata završio na prvom mestu na tabeli sa 33 boda, odnosno sa bodom više od drugoplasirane Crvene zvezde. U prvom meču u prolećnom delu Super lige Srbije crno-beli 23. februara gostuju Novom Pazaru.

Povezana vest:  Juventus želi Forlana