slavisa stojanovic kopar

Stojanović zadovoljan pobedom nad Koprom

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Kopar sa 4:2 u pripremnoj utakmici za prolećni deo sezone, a trener Slaviša Stojanović je rekao da je njegov klub zabeležio važan trijumf protiv dobre slovenačke ekipe. Dvostruki strelac za Zvezdu bio je Nejc Pečnik, dok su po gol dali Abiola Dauda i kapiten Nenad Milijaš. 
-Kopar je zaista dobar tim, a mi smo uspeli da im damo četiri gola. Dva primeljna su problem jer su plod naših grešaka, posebno prvi nakon prekida. U drugom delu utakmica je bila mirnija, ali i tu je bilo igrača koji su odigrali dobro i pokazali mi da ću biti na slatkim mukama prilikom sastavljanja tima – rekao je Stojanović posle meča.
On je protiv Kopra pružio šansu svim igračima. 
-Igrali su svi jer je utakmica sa Krkom koja je trebalo da se igra u nedelju otkazana, zbog lakših povreda Mrđe i Milunovića, odnosno odsustva Ninkovića. Zato sam danas svim igračima ukazao šansu, a do kraja nas očekuje još i meč sa Goricom, i možda još jedna prijateljska utakmica. U svakom slučaju, želeo sam da rasporedim minutažu – kazao je Stojanović. 

Povezana vest:  Keln iznenadio Bajern, a Nirnberg ekipu Bajera