slavisa stojanovic kopar

Stojanović:Zadovoljni urađenim, ali najvažnije tek dolazi

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da je zadovoljan urađenim na pripremama u Sloveniji i da će se rezultati toga videti na početku prolećnog dela sezone. 
-Možemo biti zadovoljni onime što je urađeno, a pritom ne mislim na rezultate, nego na odličnu igru ekipe, odnosno želju i zalaganje. Sve što radimo na treninzima, momci primenjuju na utakmicama i to im se vraća – rekao je Stojanović posle utakmice sa Goricom. 
Zvezda je u prijateljskoj utakmici savladala Goricu sa 2:0, golovima kapitena Nenada Milijaša i Dragana Mrđe. 
-Ipak, ono najvažnije tek dolazi za 10 dana i tada ćemo najbolje videti koliko se dobro radilo ove zime. Na osnovu utakmice sa Goricom, koja je izuzetno tvrd rival, mogu biti zadovoljan – kazao je trener. 
Golman crveno-belih Boban Bajković rekao je da je utakmica sa Goricom bila tvrda, što je dobro za pripremu pred nastavak prvenstva. 
-Lepo je što smo pobeđivali, ali to je zaista nebitno jer najvažnije je pobeđivati za bodove. Mnogo puta sam video ekipu koje pobeđuju na pripremama, a onda loše krenu u šampionatu. To nećemo dozvoliti, jer nam je ovo proleće mnogo važno – rekao je Bajković.
Zvezda će prolećni deo sezone Super lige Srbije početi 22. Februara kada će dočekati ivanjički Javor. 

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Di Marija russi "svoje", Junajted se rado secha Moskve