Andres Iniesta Barcelona

Inijesta: Ne tražimo osvetu protiv Reala u finalu Kupa

Fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je danas da njegova ekipa neće želeti da se „osveti“ Real Madridu za poraz u finalu Kupa kralja pre tri godine. Barselona i Real Madrid će 19. aprila na Mestalji igrati u finalu Kupa kralja. Dve ekipe su za trofej igrale i 2011. godine, kada je Real pobedio sa 1:0, golom Kristijana Ronalda. 
Barselona je u polufinalu izbacila Real Sosijedad, a Real gradskog rivala Atletiko. 
-U ekipi je sve u redu. Kada tim igra dobro, sve dobro funkcioniše. To nam je veliki izazov. Ne bih rekao da moramo da svedemo račune i osvetimo se, ali predstojeće finale je dobra šansa da osvojimo još jedan trofej – rekao je Inijesta za klupski sajt. 
Fudbaler Barselone Serhio Buskec rekao je da je privilegovan što je imao priliku da igra u finalima Kupa. On je 2009. i 2012. Godine osvojio Kup kralja. 
-Teško je stići do finala, srećni smo što prethodnih godina bili u prilici da se borimo za trofej. Neće biti lako, ali taj duel će biti dobar za svakog igrača i navijaca. To je tek za dva meseca i sada moramo da se koncentrišemo na domaće prvenstvo i Ligu šampiona  rekao je Buskec. 

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012, Reprezentativci razočarani i sobom i atmosferom