Ljubinko-Drulovic

Jovanović: Nisam siguran da Drulović ima kvalitet

Potpredsednik Partizana Duško Jovanović rekao je danas da nije siguran da Ljubinko Drulović ima kvalitet da vodi reprezentaciju Srbije. 
-Nisam razgovarao sa kolegama iz Partizana na tu temu… Moj stav je da je Drulović kvalitetan trener i da je to pokazao sa mladom selekcijom sa kojom je osvojio Evropsko prvenstvo… Koliko će imati snage da se izbori sa A reprezentacijom nisam baš siguran, nisam siguran da ima iskustva da može da vodi reprezentaciju – rekao je Jovanović. 
Nekadašnji reprezetativac Srbije Ljubinko Drulović postavljen je danas za vršioca dužnosti selektora nacionalnog tima. Druloviću (45) će mandat trajati do izbora novog selektora, a na to mesto postavljen je jednoglasno. 
-Imao sam osećaj da će pojaviti neko od jačih i kvalitetnijih imena koji će moći da naparve pomak… Mislim da će vrlo brzo doći neko drugi – kazao je Jovanović. 
On je dodao da Partizan nije želeo da se meša u izbor selektora i da veruje ljudima u Fudbalskom savezu Srbije. 
-Partizan ne želi da se meša u posao u FSS, imamo povrenja u ljude koji to rade… Neka priča da smo imali svog kandidata nije tačna. Ne želimo da se mešamo, da protežeramo za nekog… – rekao je Jovanović. 
FSS će konačnu odluku o mestu selektora doneti početkom maja. Drulović će na klupi reprezentacije debitovati u Dablinu, gde će Srbija 5. marta gostovati Irskoj u prijateljskoj utakmici. 

Povezana vest:  Barselona pobedila Malagu i vratila se na čelo tabele