dule vujosevic 1Vujošević: Šoškić ili Vukotić

Trener košarkaša i predsednik Sportskog društva Partizan Duško Vujošević rekao je danas da ne želi da se meša u poslove fudbalskog kluba, ali da bi predsednik, da se on pita, bili Momčilo Vukotić ili Milutin Šoškić.
-Vidim da iz centara moći pitaju ko će biti predsednik fudbalskog kluba, da se ja pitam to bi bili Moca Vukotić, Šoškić ili Miša Tumbas . . . Ali niko to splja neće odrediti friziranjem štampe – rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.
Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić, protiv koga se vodi istaga u vezi sa privatizacijom Veterinarskog zavoda, ranije ove nedelje je obavestio upravu kluba da zbog privatnih obaveza neće moći da se posveti radu u klubu kao do sada.
Govoreći o finansijskoj situaciji Vujošević je dodao da je stanje u klubu i dalje loše, ali se zahvalio i potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću na pomoći oko sponzora.
-Nije dobra sitiacija. Kažu da prosim. Prosim rezultatima i onime šta je Partizan uradio. To mi nije krivo. Zahvaljujemo se svim sponzorima. Zahvaljujem se se i Vučiću koji je reagovao da se ti sponzori dobiju. Ti sponzori sve što daju ide na porez, a mislim da mi jedini u zemlji redovno plaćamo sa kamatom. U vladi ima Partizanovaca, ali je pomogao Vučić – kazao je Vujošević.

Povezana vest:  Moreira i zvanično u Vojvodini