kasalica

Kasalica: Želimo da se revanširamo Javoru

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica rekao j danas da njegova ekipa želi da se revanšira Javoru za poraz u prvom delu Super lige Srbije i da bi sve osim pobede bio neuspeh. 
-Ekipa Javora je neugodan rival. Porazili su nas u 1. kolu i sigurno da želimo da im se revanširamo. Imaju dobar tim i odličnog trenera koga poznajem iz vremena dok sam bio u Užicu. Međutim, kvalitet je na našoj strani i sve osim pobede smatrao bih velikim neuspehom – rekao je Kasalica za sajt kluba. 
Tim iz Ivanjice je na startu sezone pobedio Zvezdu sa 4:2. On je naveo da su se svi timovi u domaćem šampionatu pojačali tokom zimske pauze, ali i da se cilj njega i njegovih saigrača svodi na tri reči: „Titula, titula, titula“. 
Crnogorski reprezentativac je kazao da je Zvezda dobro igrala u pripremnim mečevima i da je evidentan napredak u igri. 
-U šest provera koliko smo imali pokazali smo odgovornost u igri i veliki napredak u odnosu na jesenji deo sezone. Raduju nas pobede, međutim, rezultat nije bio u prvom planu. Spremni dočekujemo utakmicu protiv Javora i jedva cekamo da istrčimo pred naše navijače i na naš stadion – rekao je Kasalica. 
Meč između Crvene zvezde i Javora igra se u subotu od 18.00 u Beogradu. 

Povezana vest:  Roni doneo bod Herti u Frajburgu