nemanja vidic

Handanović: Vidić će biti veliko pojačanje

Golman milanskog Intera Samir Handanović rekao je danas da veruje kako će Nemanja Vidić biti veliko pojačanje za taj italijanski klub. Iako neroazuri nisu još zvanično objavili da će Vidić doći na kraju sezone, italijanski mediji prošle nedelje naveli su da je srpski fudbaler dogovorio trogodišnju saradnju.
-Ne poznajem lično Vidića, ali njegova karijera govori koliko je veliki igrač. On bi bio veliko pojačanje za nas – kazao je Handanović za Gazetu delo Sport.
Vidiću ugovor sa Junajtedom ističe na kraju sezone i u dogovoru sa menadžerom Dejvidom Mojesom, odlučio je da napusti klub. Pored Intera, za Vidića su se interesovali i klubovi iz Španije, Rusije i Turske.
Prema navodima Gazete, Vidić je sa Interom dogovorio početnu godišnju platu od 2,6 miliona evra. Isti izvor navodi da će Tohir prilikom sledećeg dolaska u Milano, između 21. i 27. februara, zvanično potvrditi Vidićev dolazak. Vidić je u Junajted došao u januaru 2006. godine i sa „đavolima“ je osvojio Ligu šampiona, pet titula prvaka Engleske, pet Superkupova Engleske, tri Liga kupa i Svetsko klupsko prvenstvo.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Spartak pobedio Benfiku u Moskvi sa 2:1