filip djordjevic

Đorđević potpisao predugovor sa rimskim Lacijom?

Fudbaler Nanta, reprezentativac Srbije Filip Đorđević, na kraju sezone napušta Francusku i gotovo sigurno prelazi u italijanski Lacio. Skaj Sports prenosi da je 26. godišnji Đorđević dogovorio transfer i da je već potpisao predugovor s rimskim klubom.
Za bivšeg napadača Crvene zvezde bio je zainteresovan premijerligaš Kardif, koji je na kraju zimskog prelaznog roka želeo da ga angažuje na pozajmicu, ali je Nant odbio tu ponudu i zadržao vodećeg strelca ekipe.
Đorđević je meta još nekih premijerligaških klubova pošto će na leto biti slobodan igrač, međutim, Lacio je izgleda pobedio u trci za njegov potpis, pa će se srpski reprezentativac pred start naredne sezone priključiti timu sa rimskog Olimpika.
Đorđević je debitovao za nacionalnu reprezentaciju u novembru 2012. na prijateljskoj utakmici protiv Čilea, a do sada je odigrao devet mečeva i postigao tri gola. Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović uvrstio je Đorđevića u sastav za prijateljsku utakmicu protiv Republike Irske, 5. marta u Dablinu.

Povezana vest:  Mihajlović: FSS o mojoj sudbini odlučuje do kraja novembra