gradski_stadion_kula_hajdukSastanci u Zajednici Superlige i u Zvezdi pred meč u Kuli
Rukovodstvo fudbalske Zajednice Superligaša i fudbalskog kluba Crvena zvezda zasedaju na odvojenim sastancima povodom sutrašnjeg gostovanja beogradskog kluba u Kuli i najava da navijači crveno-belih neće moći da doputuju u taj grad.
Uprava Hajduka je obavestila beogradski klub da je svih 4.000 karata prodato, među kojima i 300 predviđenih za najvatrenije navijače crveno-belih.
U Crvenoj zvezdi agenciji Beta rečeno je da je finansijer Hajduka Nikola Džomba kupio sve ulaznice, a da je bacio 300 predviđenih za navijače crveno-belih.
Prvi čovek Hajduka, navodno, tražio je od policije i da zabrani ulazak u Kulu svima koji nemaju kartu. U Crvenoj zvezdi se čeka stav uprave takmičenja povodom utakmice u Kuli.
Organi Zajednice Superligaša juče su suspendovali Džombu na šest meseci zbog klevete.
Džomba je prvo tražio da se meč igra pred praznim tribinama jer ne može da garantuje bezbednost, a potom je najavio da će cena jedne ulaznice biti čak 10.000 dinara.
Utakmica 26. kola Super lige između Hajduka i Crvene zvezde igra se sutra od 15 sati. Crveno-beli imaju bod manje od vodeće ekipe Super lige, Partizana.
Povezana vest:  Karadžić: Moramo da završimo takmičenje u Superligi