Milijas JAGODINA-ZVEZDA 24Milijaš: Imamo kvalitet da zadržimo prvo mesto

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da je zadovoljan posle pobede nad Jagodinom (2:0), ali poručio da ekipa mora da nastavi u tom ritmu i u narednim utakmicama.
Zvezda je u Jagodini ostvarila sedmu uzastopnu pobedu u Superligi, a golove za crveno-bele postigli su Dragan Mrđa i Milijaš.
-Odigrali smo tešku utakmicu u Jagodini i veoma smo srećni što osvojili sva tri boda. Namestilo se tako da smo golove postigli na početku i kraju prvog poluvremena. Nismo dozvolili protivniku da stvori previše prilika i uspeli smo da kontrolišemo čitav tok meča. Veoma je bitno da i u nastavku ne pravimo padove u igri, već da budemo koncentrisani tokom svih 90 minuta. Ova pobeda nam mnogo znači na planu samopouzdanja pred nastavak prvenstva i ne smemo da poletimo – rekao je Milijaš za klupski sajt.
On je dodao da mu prija lidersko mesto na tabeli Superlige i da za njega to ne predstavlja opterećenje.
-Meni lično je lakše kada znam da sve zavisi od mene, a ne od rezultata konkurenata. Ostaje nam da zadržimo fokusiranost i nastavimo sa dobrim igrama. Utakmica protiv Jagodine nam je sedma uzastopna pobeda u prvenstvu, ali se ne zadovoljavamo time, već želimo da i u narednih 13 kola, ukoliko je moguće, zabeležimo pobede – reči su Milijaša.
Crvena zvezda u naredna dva kola igra na svom terenu sa Napretkom i kragujevačkim Radničkim.
-Moramo da pobeđujemo. Očekuju nas dve teške utakmice, za koje moramo da se maksimalno dobro spremimo i motivišemo. Ulog u ovoj polusezoni je ogroman, zbog čega mislim da nam to neće biti problem, jer od naslova osvajača nacionalnog prvenstva ni za koga od nas ne postoji veći motiv. Došli smo u situaciju da sami odlučujemo o svojoj sudbini i uveren sam da imamo kvalitet da zadržimo prvo mesto – zaključio je kapiten crveno-belih.
Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 38 bodova, jednim više od drugoplasiranog Partizana.

Povezana vest:  Trezege završio igračku karijeru