Carlos-TevezTevez napušta Siti?!

 

Argentinski napadač Karlos Tevez spreman je da napusti Mančester Siti ukoliko klub ne uspe da se kvalifikuje za Ligu šampiona sledeće godine. Razočaranje prilikama na Istlendu pod vođstvom italijanskog menadžera Roberta Manćinija svakodnevno raste, a veruje se da je Tevezov savetnik već kontaktirao neke od vodećih evropskih klubova za slučaj da Siti propusti plasman među prva četiri mesta.

Povezana vest:  ŽREB ZA SP U BRAZILU 2014, Hrvatska u grupi A sa Brazilom, Bosna u grupi F sa Argentinom

Navijači Sitija strahuju od konačnog razlaza Manćinija i Teveza, koji je ove sezone postigao 28 golova i jedan je od kandidata za priznanje za igrača godine Premijer lige.  Međutim, Argentinac je nedavno javno prozvao upravu kluba zbog otpuštanja bivšeg trenera Marka Hjuza i izrazio otvoreno neslaganje sa Manćinijevom odlukom da se treninzi održavaju dva puta dnevno.

Povezana vest:  Anćeloti: Di Marija mi je potreban

Real Madrid i Inter su zainteresovani da dovedu Teveza, ali takođe i Liverpul, iako ima vrlo male šanse da sledeće godine zaigra u Evropi. U Liverpulu se nadaju da će, ukoliko im pođe za rukom da zadrže Havijera Maskerana, koji je Tevezov prijatelj i saigrač iz reprezentacije,  to povećati šanse za dovođenje napadača Sitija. Međutim, očekuje se da klub sa Istlenda neće tako lako dozvoliti Tevezu da pređe na Enfild za 18 miliona funti

Povezana vest:  Barselona pobedila Alaves golom Mesija iz slobodnog udarca