Samir Nasri

Nasri: Moramo da mislimo pozitivno

Vezni fudbaler Mančester sitija Samir Nasri rekao je danas da je u fudbalu sve moguće i dodao da njegova ekipa mora da bude koncentrisana ukoliko želi da izbori plasman u četvrtinu finala Lige šampiona. 
-Mislim da je u fudbalu sve moguće. Gledao sam ih ovog vikenda protiv Valjadolida i taj meč pokazuje da su i oni ljudi. Na današnjem treningu će biti teško, ali fokusiraćemo se na Barselonu i pokušaćemo da mislimo pozitivno kako bismo došli do pozitivnog rezultata – rekao je Nasri, a prenose španski mediji. 
-Igrati na stadionu Kamp Nou je uvek nešto posebno. Biće teško, a ako budemo igrali našu igru, možemo da uradimo nešto – dodao je on.
Barselona je pre tri nedelje na stadionu Etihad pobedila Mančester siti sa 2:0. Mančester je prethodnog vikenda poražen od Vigana u četvrtfinalu FA kupu sa 1:2, a Nasri je rekao da je utakmica protiv Barselone „prava“ da se zaboravi taj poraz. 
-Hvala bogu da igramo veliku utakmicu sutra. Ona je pravi način da zaboravim na poraz od Vigana. U utakmicama kao što su ove ne može da ne budemo koncentrisani od samog početka. Ako nadoknadimo zaostatak, možemo da učinimo nešto fantastično. U svakom slučaju ovaj duel treba da prihvatimo kao lekciju – rekao je Nasri. 
S druge strane, golman Barselone Viktor Valdes rekao je da njegova ekipa još uvek nije izborila plasman u četvrtinu finala Lige šampiona. 
-Ne mislim da je ovaj duel gotov. Prednost od dva gola jeste dobar rezultat, ali nije konačan, a posebno ne u slučaju kada igramo protiv tako talentovane ekipe – rekao je Valdes. 
On je kazao da povratak Serhija Aguera u ekipu Mančestera predstavlja dodatnu opasnost za njegovu ekipu. 
-On je sjajan igrač… Postizao je golove protiv mene ranije. Veoma brzo se kreće, inteligentan je i lako se izbori za poziciju za šut. Mančester je sjajan tim i moramo da igramo dobro, u suprotnom će nas koštati plasmana – kazao je Valdes. 
Revanš utakmica osmine finala Lige šampiona između Barselone i Mančester sitija igraće se sutra od 20.45 na stadionu Kamp Nou. 

Povezana vest:  Anjelka želi da napusti Čelsi