nejc pecnik cz jav

Pečnik: Ne sme da bude padova u igri

Fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik rekao je danas da njegova ekipa u duelu protiv Radničkog iz Kragujevca mora da bude koncentrisana svih 90 minuta i da ne sme da dozvoli padove u igri ako želi nova tri boda. 
-Radnički ima dosta dobrih pojedinaca i kvalitetan kolektiv. Ključ pobede vidim u tome da od prvog minuta nametnemo naš stil igre i da budemo fokusirani svih 90 minuta. Padova tokom utakmice ne sme da bude – rekao je Pečnik za sajt kluba. 
Zvezda u subotu od 17.00 dočekuje kragujevački Radnički u 19. Kolu Super lige Srbije. To će biti treći duel te dve ekipe ove sezone, a crveno-beli su bili bolji i u prvenstvu i u Kupu. 
-Nijedna od dve odigrane utakmice sa njima nije bila laka. Sećam se da smo u Kragujevcu rano poveli, ali da smo se mučili da prelomimo utakmicu sve do samog finiša. I u Kupu je isto tako bilo teško, morali smo da uložimo mnogo truda i energije da bismo ih savladali – kazao je Pečnik. 
-U dobroj smo formi, imamo osam vezanih pobeda, međutim, ne želim da se bavim statistikom, jer to nije posao nas igrača. Mi želimo da pobedimo sve rivale do kraja i osvojimo prvenstvo – dodao je slovenački reprezentativac. 
Zvezda je trenutno prva na tabeli Super lige Srbije sa 41 bodom, odnosno bodom više od drugoplasiranog Partizana. 
-Ima još dosta da se igra. Lepo nam je u ulozi lidera prvenstva, međutim bod prednosti ne znači nista. Idemo utakmicu po utakmicu, ne razmišljamo mnogo unapred. Verujemo da imamo kvalitet da budemo šampioni, ali sa druge strane ne padamo u euforiju – rekao je Pečnik. 

Povezana vest:  Bekam: Drago mi je da i sa 37 godina mogu da biram klub