juventus_logoUbedljive pobede Juventusa i Udinezea
Fudbaleri Juventusa pobedili su danas Bari sa 3:0, u utakmici 35. kola italijanskog prvenstva, a ubedljiv trijumf ostvario je i Udineze protiv Sijene od 4:1.
Juventus je do 16. pobede u Seriji A došao golovima u drugom poluvremenu. Napadač Vinćenco Jakinta dva puta je pogodio mrežu gostiju, a u strelce se upisao i kapiten Alesandro Del Pjero, iz jedanaesterca.
Crno-beli su se ovom pobedom popeli na šesto mesto i imaju 54 boda, tri manje od Sampdorije i četiri od Palerma, koji se nalazi na četvrtom mestu koje sledeće sezone vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.
Fudbaleri Udinezea su se pobedom nad Sijenom od 4:1 popeli na 14. mesto i uvećali šanse za opstanak u ligi.
Dvostruki strelac u domaćem timu bio je Simone Pepe, a golove su postigli još Alehandro Sančes i Antonio di Natale iz penala. Jedini gol za Sijenu postigao je Emanuele Kalajo.
Sijena je posle ovog poraza ostala pretposlednja sa 30 bodova i sledeće sezone takmičiće se u drugoj ligi.
Bolonja je pobedila Parmu sa 2:1 i nalazi se na pet bodova od zone ispadanja, a Lacio je ostvario važan trijumf na gostovanju protiv Đenove od 2:1.
Fudbaleri Kjeva pobedili su u Firenci Fiorentinu sa 2:0 i popeli se na 11. mesto, dok su Napoli i Kaljari odigrali bez golova.
U poslednjoj utakmici 35. kola večeras igraju Roma i Sampdorija.
Povezana vest:  140. VEČITI DERBI, PARTIZAN SAVLADAO ZVEZDU (1:0)