Neven Subotic Training

Subotić na listi želja Barselone

Srpski fudbalski reprezentativac Neven Subotić, koji se trenutno oporavlja od povrede ligamenata kolena, nalazi se na listi želja Barselone za narednu sezonu, prenosi ESPN.
Kako se navodi, novinar ESPN video je papir koji je trener Katalonaca Herardo Martino krajem prošle godine predao sada već bivšem predsedniku Sandru Roselu. Osim Subotića, za koga je Barselona spremna da plati 17 miliona evra, plus dve prijateljske utakmice sa Dortmundom, nalaze se i njegov klupski drug Ilkaj Gundogan (22 miliona), kao i napadač Mančester Sitija Serhio Aguero (28 miliona, dve prijateljske utakmice i nekoliko igrača iz B tima).
Na tom spisku, kao zanimljivi igrači, navode se članovi madridskog Atletika Arda Turan i Filipe Luis, nemački veteran iz Lacija Miroslav Kloze, defanzivci Botafoga Dorija i Estudijantesa Santjago Vergini.
Barselonu sledećeg leta očekuje renoviranje tima pošto će ekipu sigurno napustiti dugogodišnji prvi golman Viktor Valdez (zameniće ga Mark-Andre ter Štegen iz Menhengladbaha), kapiten Karles Pujol, a najverovatnije i Dani Alveš i Aleks Song. 

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati 18. kola i tabela Super lige