cesare prandelli

Prandeli: Razmišljam da vratim Kasana i Totija

Selektor Italije Ćezare Prandeli rekao je danas da razmišlja da u reprezentaciju vrati fudbalera Parme Antonija Kasana, ali i kapitena Rome Frančeska Totija kako bi imao što jači tim na Svetskom prvenstvu u Brazilu.
Kasano je nedavno izjavio da ima veliku želju da se vrati u reprezentaciju posle dve godine pauze, kako bi ispunio svoj san i zaigrao na Svetskom prvenstvu.
-Vrata reprezentacije nikome nisu zatvorena. Posle Evropskog prvenstva 2012. godine pokušali smo da podmladimo tim, Antonio je tada imao 30 godina i želeo sam da isprobam nove igrače. Ipak, mlađi fudbaleri nisu se razvili kako sam očekivao i razmišljam da vratim iskusnije igrače kao što su Kasano i Toti. Sa Totijem sam već razgovarao, ali bio je povređen za prošlu reprezentativnu akciju – rekao je Prandeli za Gazetu delo sport.
Toti je poslednji meč za Italiju odigrao u finalu Svetskog prvenstva 2006. godine u Nemačkoj kada su Azuri posle boljeg izvođenja penala pobedili Francusku. Italija se nalazi u D grupi na Svetskom prvenstvu sa Engleskom, Urugvajem i Kostarikom.

Povezana vest:  Maradona: San mi je da treniram Barselonu