nikolic fkp-slogaNikolić:  Bledo prvo i fantastično drugo poluvreme
 
Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su njegovi fudbaleri prvo poluvreme utakmice sa Slobodom odigrali „bledo i konfuzno“, a da je drugo bilo „fantastično“.
-Igrali smo konfuzno prvo poluvreme, dosta nervozno. Možda se osetio pritisak zbog rezultata. Bilo je mnogo tehničkih grešaka… Ulaskom (Luke u drugom poluvremenu smo postali ofanzivniji I odigrali fantastično drugo poluvreme – rekao je Nikolić novinarima.
Partizan je pobedio Slobodu sa 1:0 golom Saše Ilića u 83. minutu. Crno-beli su tako zadržali korak za Zvezdom na prvom mestu tabele.
-Videla se velika želja kod igrača. Napadali smo sa svih strana, pogađali prečke i stative i na kraju došli do, nema dileme, zaslužene pobede. Bledo i konfuzno prvo poluvreme i fantastično I razigrano drugo. Ostajemo u trci za titulu – rekao je Nikolić.
Trener Slobode Ljubiša Stamenković kazao je da je presudio kvalitet Partizana.
-Sloboda je diktirala ritam u prvom poluvremenu. Partizan nije nijednom šutnuo na gol. Imali smo svojih šansi, ali su nas u drugom poluvrmeenu pritisli i na svoj kvalitet i naše probleme nas dobili. Gol smo primili i zbog pada koncentracije. Partizan je bio bolji za tačno taj jedan gol – rekao je Stamenković.
Povezana vest:  Venger: Verujemo u čudo, Gvardiola: Posed lopte ključan