babic vojvodina

Babić: Zanima nas samo prolaz u finale

Trener Vojvodine Branko Babić rekao je danas da ga u polufinalim mečevima sa subotičkim Spartakom zanima samo prolaz u finale nacionalnog kupa i poručio da novosadski tim to zaslužuje.
-Moji igrači su svesni šta ih sutra očekuje. Do sada nisu imali breme rezultata, već smo bili fokusirani na pravljenje igre. Sutra toga nema, važan je išključivo rezultat, pa makar on došao na uštrb igre. Lično bih voleo kada bi se oba segmenta složila, ali nas zanima samo prolaz u finale kupa – rekao je Babić na konferenciji za medije u Novom Sadu.
On je dodao da su njegovi mladi igrači dosadašnjim radom to zaslužili i da bi im finale bila velika stavka u daljim karijerama.
-Oni znaju da igramo protiv opasnog protivnika kojeg respektujemo, ali najviše cenimo sami sebe – poručio je Babić
Napadač Vojvodine Lazar Veselinović istakao je da je respektuje svoj nekadašnji klub, ali da je Vojvodina favorit na „Karađorđu“.
-Spartak je dobra ekipa, sa nekoliko jako kvalitetnih pojedinaca koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Uprkos tome, mi igramo na našem stadionu i najviše se pitamo. Ukoliko ponovimo igru kao protiv Voždovca i delimično protiv Čukaričkog, možemo da se nadamo pobedi – zaključio je Veselinović.
Prvi meč polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Spartaka igra se sutra od 18 sati u Novom Sadu, dok je revanš na programu 9. aprila u Subotici.

Povezana vest:  UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Seltika