Arsene Wenger 2011

Venger: Titula nam je sad najmanji problem

Trener Arsenala Arsen Venger izjavio je danas da je u ovom trenutku borba za titulu u Premijer ligi najmanja briga njegovog tima. Izabranici Arsena Vengera odigrali su sinoć na svom terenu nerešeno sa Svonsijem 2:2, a konačan rezultat postavio je igrač Arsenala Matje Flaminini autogolom u 90. minutu. Kolo pre toga, Arsenal je doživeo debakl, pošto je u gostima na Stamford bridžu izgubio od Čelsija sa 6:0. 
-Rezultat (protiv Svonsija) je razočaravajući… Ponekad izgubite ubedljivo, kao što smo mi od Čelsija, a u narednoj utakmici, u većini slučajeva, odigrate nerešeno. Ali, način na koji smo izgubili sva tri boda je frustrirajući jer smo imali 2:1 dva minuta pre kraja – rekao je Venger britanskim medijima. 
-Mislim da u ovom trenutku titula nije najveća briga koju imamo. Moramo da budemo realni i da pokušamo da se vratimo u narednoj utakmici. Trka za titulu biće otvorena do kraja, može da bude iznenađenja, tako da moramo da se fokusiramo i dobro pripremimo za naredni meč – dodao je Venger. 
U narednom kolu, u subotu, ekipa Arsena Vengera dočekuje Mančester siti. Arsenal je četvrti na tabeli Premijer lige sa 63 boda, odnosno ima šest manje od prvoplasiranog Čelsija. 

Povezana vest:  Advokat novi selektor Srbije