Neymar igra

Pobede Barselone i Rajo Valjekana

Fudbaleri Barselone pobedili su večeras na svom terenu Seltu sa 3:0, u utakmici 30. kola španskog prvenstva i preuzeli prvo mesto na tabeli. Dvostruki strelac u timu Barselone bio je Brazilac Nejmar, koji je postigao golove u šestom i 67. minutu, a pogodak je postigao i Lionel Mesi u 30. minutu, što je bio njegov 22. prevenstveni gol. 
Osim pobede, utakmicu je obeležila i povreda kolena golmana Barselone Viktora Valdesa. On je u 22. minutu na nosilima iznet sa terena I prevezen u bolnicu, kako bi se utvrdilo koliko je ozbiljna povreda. Španski mediji preneli su da je pokidao ligamente kolena. 
Barselona je sada prva na tabeli sa 72 boda i ima dva više od Atletiko Madrida i Real Madrida koji večeras igraju svoje utakmice. Selta je ostala na 12. mestu sa 33 boda. Fudbaleri Rajo Valjekana pobedili su na svom terenu Osasunu sa 1:0, golom Hoakina Larivea iz jedanaesterca u 90. minutu. Posle 10. prvenstvene pobede Rajo zauzima 13. mesto sa 33 boda, a Osasuna je 17. sa 29 bodova i nalazi se na bod od zone ispadanja. 

Povezana vest:  Selektor Rusije se raduje duelu sa Srbijom i želi pobedu