slavisa stojanovic vo cz

Stojanović: Zadovoljan sam, ali ne i lako primljenim golom

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da je zadovoljan nastupom i igrom tima koji je pobedio Voždovac sa 5:1, ali je kazao da njegovi fudbaleri ne smeju olako da primaju golove. 
-Dobro smo odigrali, bili smo rastrčani po terenu i to je rezultiralo šansama i golovima. Zadovoljan sam partijom, ali nisam zadovoljan zbog olako primljenog gola. To sebi ne smemo da dopuštamo, bez obzira na rezultat – rekao je Stojanović novinarima. 
Zvezda je ovim trijumfom sačuvala prvo mesto na tabeli, a gol je primila kada je vodila 4:0, i to iz akcije koja je izvedena u dva poteza. Crveno-beli su osim ubedljive pobede pokazali i dobru igru i timski duh, što se naročito videlo prilikom drugog gola, kada je Miloš Ninković izbio sam pred golmana, ali je prepustio loptu Darku Lazoviću koji se upisao u strelce. 
-Ta sebičnost ili nesebičnost je značajan faktor, a ovo danas je dokaz dobre harmonije među njima i to me veoma raduje. Želim da s takvim međusobnim poštovanjem istrajemo do kraja – rekao je Stojanović. 
-Bilo je mnogo problema na terenu zbog povreda jer je mnogo igrača tražilo zamene, ali nadam se da nije ništa strašno – dodao je Stojanović. 
Trener Voždovca Zoran Milinković kazao je da njegov tim nije bio na nivou iz prethodnih mečeva. 
-Nismo bili na nivou iz prethodnih pet utakmica, i to je razlog ovakvog izdanja. Zvezda je igrala dosta dobro i ovaj poraz ne sme da nas poljulja, već moramo da istrajemo u borbi za opstanak. Poremetilo nas je i to što se Miloš Mihajlov povredio dan pre utakmice, ali ne želim da pominjanjem toga umanjim kvalitet Zvezdine igre . rekao je Milinković. 

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Meksiko pobedio Francusku