PSG Bordeaux

Bekam veruje u pobedu PSŽ-a

Bivši fudbaler Engleske Dejvid Bekam rekao je danas za britanske medije da veruje da Pari Sen Žermen može da pobedi Čelsi u Ligi Šampiona, i tako ih eliminiše iz daljeg takmičenja. 
-Mislim da PSŽ ima veliku šansu u Ligi šampiona ove godine. Igraju protiv Čelsija koji ima Žozea Morinja za trenera. Svi znamo da on ume da izvuče maksimum iz tima, ali ja ipak verujem da PSŽ ima velike šanse – rekao je Bekam. 
Bivši igrač Mančester junajteda, Real Madrida, i PSŽ-a pohvalio je i pojedine igrače francuske ekipe, kao i upravu kluba. 
-Vlasnici kluba žele samo najbolje, i imaju najbolje. Tjago Silva je recimo najbolji odbrambeni igrač na svetu. Zlatan Ibrahimović je poseban lik, to znamo, ali on je ujedno i fantastičan igrač, jedan od najboljih sa kojima sam igrao, veliki čovek – dodao je Bekam. 
Bivši engleski reprezentativac je 20-godišnju karijeru okončao upravo u Parizu, i kaže da su mu tih poslednjih šest meseci provednih u francuskoj prestonici jedni od najlepših u karijeri. 
-Svaki put se sa osmehom sećam tog vremena. PSŽ je veliki klub. Bilo mi je fantastično tamo. Svi su me dočekali veoma lepo. Igrači, navijači… imaju sjajan kolektiv – rekao je bivši kapiten reprezentacije Engleske. 
Pari Sen Žermen u sredu u 20:45 dočekuje u prvom četvrtfinalnom meču Lige šampiona ekipu Čelsija. Revanš meč na programu je šest dana kasnije u Londonu. 

Povezana vest:  Zvezdini klinci očarali Lisabon tokom "Fudbala za prijateljstvo"